Potraga za boljim internetom 2023

  • Home
  • Potraga za boljim internetom 2023
Shape Image One

Tradicionalna online konferencija Potraga za boljim internetom održana je 7. veljače 2022. povodom Dana sigurnijeg interneta s nizom predavača iz različitih institucija i škola. 

Na cjelodnevnoj online konferenciji imali ste priliku čuti zanimljiva predavanja, otkriti nove igre za učenike, pogledati različite obrazovne sadržaje tako da smo sigurni da ćete pronaći temu koja će interesirati vas, vaše učenike i njihove roditelje. Konferencija počinje u 10 sati i traje do 18 sati, a prethodna prijava nije potrebna.

Konferenciju “Potraga za boljim internetom” organiziraju udruga “Suradnici u učenju”, CARNET i Nacionalni CERT s partnerima: Agencijom za zaštitu osobnih podataka, Agencijom za elektroničke medije, Hrabrim telefonom, Pravobraniteljicom za djecu, Hrvatskom regulatornom agencijom za mrežne djelatnosti, portalom Medijska pismenost, Agencijom za mobilnost i programe Europske unije, Agencijom za odgoj i obrazovanje, CroAI udrugom, školama partnerima Budi internet genijalac projekta, Oracleom, Microsoftom i Googleom.

Nastavljamo i tradiciju posebnog izdanja našeg digitalnog časopisa Pogled kroz prozor za koji trebate poslati članke najkasnije 20. veljače. Otvoren je online izazov “Potraga za boljim internetom” koji je i ove godine pripremljen za učenike, ali i za roditelje i učitelje (sve odrasle).

Pogledajte snimke konferencije 

Agencija za odgoj i obrazovanje