Potraga za boljim internetom 2021

  • Home
  • Potraga za boljim internetom 2021
Shape Image One

Povodom Dana sigurnijeg interneta 9. veljače 2021., pozvali smo vas da nam se pridružite u zajedničkom obilježavanju toga dana i provedbi aktivnosti kojima ćemo zajednički podići kompetencije za primjereno, odgovorno, svrhovito i sigurno korištenje interneta i svih digitalnih tehnologija.

Udruga Suradnici u učenju i CARNET-ov odjel za Nacionalni CERT pripremili su cjelodnevnu online konferenciju baš na sam Dan sigurnijeg interneta 9. veljače 2021. Mogli ste čuti kako postati Internet genijalac, pomagati dabrici Darki u otkrivanju digitalnog svijeta, ući u svijet eTwinning projekata, saznati kako pozitivno i poticajno komunicirati i surađivati u virtualnom okružju te gdje se nalaze komore jeke i filter mjehurići. 

Zahvaljujemo svim partnerima “Potrage za boljim internetom”: Hrvatskoj regulatornoj agenciji za mrežne djelatnosti, Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Pravobraniteljici za djecu, Googleu, Udruzi Roda, Agenciji za elektroničke medije, Poduzetničkom  inkubatoru Pismo, Microsoftu, Oracleu, Središnjem državom uredu za razvoj digitalnog društva te suorganizatoru CARNET-ovom odjelu za Nacionalni CERT.

Sve učenike i učitelje pozvali smo da su uključe u našu Potragu za boljim i sigurnijim internetom sa zahtjevnim, ali zanimljivim interaktivnim zadacima, a nastavljamo i tradiciju posebnog izdanja našeg digitalnog časopisa Pogled kroz prozor.

Pogledajte snimke konferencije “Potraga za boljim internetom”.