Svečano proglašenje ambasadora projekta Budi internet genijalac – lipanj 2024.

  • Home
  • Svečano proglašenje ambasadora projekta Budi internet genijalac – lipanj 2024.
Shape Image One
Svečano proglašenje ambasadora projekta Budi internet genijalac – lipanj 2024.

U ponedjeljak 1. srpnja 2024. održano je svečano proglašenje novih ambasadora Budi internet genijalac projekta koji su se sastali u online okruženju zajedno s članovima udruge Suradnici u učenju. Novih pedeset i četiri ambasadorica i ambasadora steklo je svoj status u projektu Budi internet genijalac 2023–2026. BIG ambasadorska obitelj sada broji 95 članova.

Da bi postali ambasadori projekta Budi internet genijalac, kolegice i kolege iz cijele Hrvatske prijavili su se za sudjelovanje u projektu tijekom rujna 2023. Uspješno su završili online tečaj u trajanju od 22 sata i proveli najmanje tri radionice s učenicima i/ili roditeljima. Napisali su članke o provedenim radionicama koji su objavljeni u digitalnom časopisu Pogled kroz prozor te su time stekli status ambasadora projekta Budi internet genijalac.

Ambasadorice i ambasadori proglašeni 1. srpnja 2024.

Nakon uvodnog dijela svi novi ambasadori imali su priliku kratko se predstaviti i podijeliti svoja iskustva u provedbi radionica s učenicima i roditeljima. Tijekom predstavljanja pokazali su koliko su aktivno i predano provodili radionice prema kurikulumu Budi internet genijalac i prije nego što su službeno postali ambasadori. Istaknuli su pozitivne reakcije učenika i roditelja o provedenim radionicama koji su ih ocijenili zabavnima i korisnima, što je značajan pokazatelj uspješnosti projekta i dodatna je potvrda da je projekt Budi internet genijalac na čvrstim temeljima i da ostvaruje pozitivan utjecaj na učenike i roditelje.

 

Na interaktivnoj Genially mapi možete vidjeti digitalne posjetnice svih naših ambasadorica i ambasadora, a njihov popis objavljen je i na glavnoj stranici s Vijestima iz projekta Budi internet genijalac.