Radionica za škole Vukovarsko-srijemske županije

  • Home
  • Radionica za škole Vukovarsko-srijemske županije
Shape Image One
Radionica za škole Vukovarsko-srijemske županije

Još jedna radionica za škole Budi internet genijalac održana je 27. svibnja 2024. Ovom smo prilikom genijalnima proglasili sljedeće škole:

  • Osnovnu školu Antuna Bauera Vukovar
  • Osnovnu školu Nikole Tesle, Mirkovci
  • Osnovnu školu Markušica
  • Osnovnu školu Vladimira Nazora Vinkovci
  • Osnovnu školu Zrinskih Nuštar i
  • Tehničku školu Ruđera Boškovića Vinkovci.

Red edukacije, red radionice, red smijeha i red iskustva – sve to u ugodnoj atmosferi Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci koja je bila domaćin učiteljicama i učiteljima iz navedenih škola te voditeljicama radionice Heleni Valečić i Dariji Dasović.

S velikim smo ponosom predstavili svoje projekte i pokazali kako se širimo – zahvaljujući i školama i učiteljima koji su ambasadori programa Budi internet genijalac programa.

Bilo je lijepo čuti pozitivne reakcije učiteljica iz Osnovne škole Antuna Bauera Vukovar koje su imale priliku uživo pogledati predstavu Budi internet genijalac. Jake lozinke, slabe lozinke… sve su odlično naučili i nitko nam nije htio napisati svoju lozinku da provjerimo je li dovoljno jaka. Uz ovakve učitelje i učenici moraju postati internet genijalci i biti ponosni učenici svojih Budi internet genijalac škola.

Iako smo ponosni na sve materijale koje smo pripremili za naše učenike, učitelje i roditelje, na ovoj smo radionici imali čast da društvenu igru Budi internet genijalac predstavi autorica jedne od dvije igre: Katica Konstantinović. Tko bi s više entuzijazma od same autorice predstavio igru? Mogli smo vizualizirati svaki pokret, zamisliti se kako prolazimo kroz tunele i prelazimo rijeku. Uopće ne sumnjamo da će u mnogim školama osvanuti isprintana verzija ove društvene igre. Samo nas je pauza uspjela spriječiti da raširimo ploču i krenemo s igrom.

Razgibavanje, društvene mreže, digitalni tragovi… neizostavni su dio naših života i koliko god pratili svijet oko nas, uvijek naučimo nešto novo i zato su vrijedni ovi naši susreti uživo.

Veselimo se svemu što smo donijeli i odnijeli s ove radionice. Posebna je ovo priča i hvala svima što ste internet genijalci!