Edukacija za nove BIG škole Bjelovarsko-bilogorske i Krapinsko-zagorske županije

  • Home
  • Edukacija za nove BIG škole Bjelovarsko-bilogorske i Krapinsko-zagorske županije
Shape Image One
Edukacija za nove BIG škole Bjelovarsko-bilogorske i Krapinsko-zagorske županije

U Srednjoj školi Konjščina 10. svibnja 2024. godine okupili su se učitelji i nastavnici osnovnih i srednjih škola Bjelovarsko-bilogorske i Krapinsko-zagorske županije koji su uspješno završili tečaj projekta Budi internet genijalac. Time su njihove škole stekle status škola Budi internet genijalac te je za njih udruga Suradnici u učenju održala edukaciju na kojoj su im voditeljice radionice, Maja Hainc i Dunja Mijović, svečano uručile ploče koje već sada krase zidove njihovih škola:

  • Srednja škola Konjščina
  • Srednja škola Čazma
  • Srednja škola Bedekovčina
  • Osnovna škola Đurmanec
  • Osnovna škola Vladimira Nazora Daruvar.

Osim svečane podjele ploča, na radionici su se polaznici upoznali s radom udruge, voditeljice su im pobliže predstavile drugi dio projekta BIG, Budi internet genijalac 2023. – 2026. i aktivnosti koje se u sklopu projekta mogu provoditi s učenicima i roditeljima.

Voljeli bismo iskoristiti priliku i pohvaliti Srednju školu Konjščina jer je devetero nastavnika te škole završilo tečaj i zahvaljujući njima je ova škola postala škola Budi internet genijalac. Osim srdačnog dočeka domaćina, voditeljice bi istaknule vrlo ugodnu atmosferu tijekom cijele radionice. Učitelji i nastavnici koji su sudjelovali u radionici bili su vrlo suradljivi i zainteresirani. Dijelili su svoje primjere i iskustva s drugima, postavljali su pitanja, promišljali o problemima na internetu koji su bili teme radionice, vježbali, igrali se, zabavili i mnogo toga naučili.

Hvala svim vrijednim učiteljima i nastavnicima koji su omogućili da njihove škole postanu nove škole Budi internet genijalac!