Bug Future Show 2018.

  • Home
  • Bug Future Show 2018.
Shape Image One
Bug Future Show 2018.

U srijedu, 31. 1. 2018., u Kinu Europa održan je peti Bug Future Show. Ovogodišnji program opet je bio sastavljen od zanimljivih predavanja, kvalitetnih panel-rasprava i live-intervjua, a pričalo se o najzanimljivijim aktualnim tehnološkim temama i inovacijama.

Jedan od panela bio je i Učitelji heroji 2. Ovogodišnji učitelji-heroji predstavili su svoje projekte na kojima rade. Od izvanškolskih aktivnosti, preko popularizacije strukovnih škola među učenicima, pa sve do projekata poput Dabra, solarnih automobila ili Zimske škole informatike u Krapini, ovi se učitelji trude pronaći djecu koja će se prepoznati u tehnologiji, a koja će u budućnosti moći igrati zapaženu ulogu u društvu.

Na panelu su sudjelovali Stevče Arsoski (Tehnička škola Sisak), Milan Korać (Tehnička škola Ruđera Boškovića, Zagreb), Darija Dasović Rakijašić (Tehnička škola Ruđera Boškovića, Vinkovci) i Stjepan Šalković (Srednja škola Krapina).

 

Čestitamo svima ali posebno Dariji Dasović Rakijašić koja je voditeljica natjecanja Dabar koje organizira udruga “Suradnici u učenju” uz podršku Hrvatskog saveza informatičara i Visokog učilišta Algebra, CARNeta te CROZ-a, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.