Potraga za boljim internetom 2024.

Konferencija povodom Dana sigurnijeg interneta

Više…

Online potrage su otvorene

Povodom Dana sigurnijeg interneta 6. veljače 2024. pozivamo sve učenike, studente, učitelje, roditelje, djecu i...

Više...

Zahvaljujući izvrsnim rezultatima tijekom prve dvije godine (2021. – 2023.) projekta Budi internet genijalac u Hrvatskoj, udruga Suradnici u učenju dobila je priliku za nastavak projekta u periodu 2023. – 2026. Projekt sufinancira Google.org s 240 000 $ kao dio Be Internet Awesome programa koji u CEE regiji objedinjava School with Class Foundation.

Uz partnerske škole u naše smo aktivnosti tijekom 2022/23 uključili više od 600 hrvatskih osnovnih i srednjih škola, 9118 učenika te 5091 učitelja. Hvala svima koji su se uključili, bili aktivni sudionici i dali nam podršku. Pridružite nam se i tijekom nastavka projekta Više…

About Us
About Us
About Us
About Us
Institut za profesionalni razvoj

Suradnici u učenju

Stvaramo pozitivno i poticajno okruženje u kojem obrazovni stručnjaci mogu razmjenjivati svoja iskustva, dobiti kvalitetne i aktualne informacije, biti inovativni i kreativni te se kontinuirano profesionalno razvijati.

  • Profesionalni mentori
  • Kontinuirana podrška
  • Obrazovni sadržaji
  • Osobni razvoj
Više o nama
About Us
About Us
PROFESIONALNI RAZVOJ I OBRAZOVNI SADRŽAJI ZA SVE

Naši projekti

Udruga "Suradnici u učenju" provodi niz domaćih i međunarodnih projekata, a obrazovne sadržaje izrađene u njima objavljujemo javno kako bi bili dostupni cijelom obrazovnom sustavu za formalno, neformalno i informalno učenje.

Pet za net

Unaprjeđenje digitalnih kompetencije djece i poticanje da preuzmu odgovornost za vlastitu sigurnost s naglaskom na osnaživanju i isticanju odgovornog ponašanja i digitalnog građanstva te općenito povećanje znanja i razumijevanja problema u području sigurnosti djece na internetu.

Pročitajte više

Dabar

Međunarodna inicijativa koja promiče informatiku i računalno razmišljanje među učiteljima i učenicima, ali i u široj javnosti. Osmišljen kako bi se svoj djeci omogućilo jednostavno online rješavanje niza izazovnih zadataka osmišljenih od strane stručnjaka iz pedesetak zemalja.

Pročitajte više!

Enable

Europska mreža protiv vršnjačkog nasilja na nastavi i u slobodnom vremenu nastoji spriječiti vršnjačko nasilje u različitim okruženjima te doprinijeti dobrobiti djece u dobi od 11 do 14 godina usmjeravajući se na pružanje vršnjačke potpore te poticanje društvenog i emocionalnog razvoja.

Pročitajte više

Pogled kroz prozor

Digitalni časopis osmišljen za razmjenu iskustava među učiteljima, nastavnicima, profesorima i svim obrazovnim stručnjacima. Objavljuje se jednom mjesečno, krajem mjeseca. Prvi broj objavljen je u listopadu 2008.

Pročitajte više
Rastimo zajedno

Pridružite nam se!

Udruga "Suradnici u učenju" otvorena je za suradnju i spremna za razne izazove. Želite nam se pridružiti u realizaciji aktivnosti već postojećih projekata ili s nama pokrenuti nove projekte i zanimljive priče - javite se 🙂

Javite se
Pridružite nam se!